Rozšiřujeme nabídku služeb o fyzioterapii

25.02.2022

Od 3. 3. 2022 rozšiřujeme nabídku služeb o fyzioterapii! Klientům nabídneme preventivní pohybový program s individuálním přístupem.

Nabízíme komplexní vstupní vyšetření pohybového aparátu s určením klíčových dysfunkcí, provedením terapie a doporučením pro dlouhodobé řešení, i následné pokračovaní v započaté léčbě. To vše vždy individuálně dle potřeb klienta. Nabídka je určená nejen pro stávající klienty sportovního centra našeho resortu, ale i pro širokou veřejnost.

Fyzioterapeut je schopný nalézt odchylky v pohybovém aparátu každého jedince. Řeší kvalitu držení těla, pohybového projevu v běžných denních činnostech nebo při sportovním výkonu. Pomocí diagnostických technik určí příčinu bolestí a následně vám doporučí vhodnou pohybovou kompenzaci. Ukáže vám, jak správně posilovat, protahovat se nebo korigovat své pohyby při každodenních aktivitách. Fyzioterapeut také velmi dobře ovládá mobilizační techniky pro uvolnění blokovaných kloubů na končetinách i páteři, a dokáže vám tak pomoci od bolesti.

Přijďte k nám upravit své pohybové stereotypy. Pomůžeme vám nastartovat a udržet si přirozený samouzdravující proces vlastního těla.

Více informací a rezervace na recepci Blue Orange Resort:

Tel.: +420 286 006 222

e-mail: info@blueorange.cz

Image

Kontaktujte nás

Pokud Vás zajímá více nebo potřebujete konkrétní informace, napište nám.